MENIU

Georgică Cornu, dus la audieri la DIICOT Mehedinți

Georgică Cornu, dus la audieri la DIICOT Mehedinți / Foto: opiniatimisoarei.ro

Omul de afaceri Georgică Cornu, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, a fost ridicat, miercuri, de la locuința sa din Timișoara și dus sub escortă la audieri la sediul DIICOT Mehedinți.

"Nu știu de ce mă acuză exact. Știți voi. Nu am făcut nicio evaziune fiscală", a declarat Georgică Cornu, citat de AGERPRES.

Noi percheziții au loc, miercuri, la locuința din Timișoara a omului de afaceri Georgică Cornu, dar și în vila fostei sale soții, descinderile fiind efectuate de ofițerii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Mehedinți.

Cornu se află în arest la domiciliu într-un alt dosar de evaziune, în care ar fi prejudiciat statul cu 60 de milioane de lei.

Potrivit unor surse judiciare, aceasta este cea de-a treia percheziție la adresele lui Cornu, iar în noul dosar este acuzat că prin grupul său de firme a prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ trei milioane de euro.

În primul dosar, anchetat de DIICOT Timișoara, Georgică Cornu este învinuit pentru o evaziune fiscală de peste 60 de milioane de lei, pentru care el se afla deja în arest la domiciliu.