MENIU

George Simion vrea să adune 10.000 de români nemulțumiți în fața Parlamentului

Liderul AUR anunță că va participa la un protest, marți, 21 decembrie, în fața Parlamentului. George Simion spune că mulți români sunt nemulțumiți de promisiunile neonorate ale ultimelor guverne, dar și de posibila introducere a obligativității vaccinării și a certificatului verde.

„E normal ca oamenii să iasă în stradă și să caute să găsească forțe noi. Românilor li s-a promis că vor avea facturile compensate, dar nu s-a ajuns la așa ceva. Se pare că singura preocupare a celor din guvern este să achite cele 120 de milioane de doze de vaccin. Marti, vor fi mii, zeci de mii de oameni în fața Parlamentului. Așteptăm oamenii care nu vor certificate Covid marți de la 9 dimineața. Așteptăm să vedem câți oameni vin într-o zi de muncă la un astfel de protest. Vor participa și parlamentarii AUR. Trebuie să terminăm odată cu guvernarea aceasta care promite de toate, dar nu se ține de cuvânt. Vom trage un semnal de alarmă că românii nu aceptă certificatul verde. Partidul AUR e un pericol real pentru cei de la guvern. Suntem a doua forță politică din România, suntem în spatele PSD, care este la guvernare. Nimic din ce a făcut AUR în ultimii doi ani nu a fost un eșec. Suntem singura forță din Parlament care susține opinia românilor care nu vor constrângeri”, a spus George Simion în emisiunea „Controversat”. 

Organizatorul protestului, Aurelian Popa, spune că vrea ca cei din stradă să reprezinte opoziția din afara Parlamentului. 

Nu dorim certificat covid nici în forma PSD și nici în cea liberală psnl, ci vrem să trăim într-o țară în care să ai dreptul de a alege și să nu ți se aplice tehnodictatura. 21 decembrie este o dată specială, se împlinesc 32 de ani de la Revoluție, care a reprezentat începutul sfârșitului pentru un mare dictator. Vrem să fim acolo în ziua votului, vrem sa fim opoziția din afara Parlamentului. Fără opoziția din stradă, probabil ca va trece această lege. Cei care vor să-și păstreze opțiunile, sunt invitați acolo, lângă noi”, a declarat Popa în emisiunea „Controversat”.

Mai multe articole despre:
george simion proteste restrictii aurelian popa