MENIU

George Simion, nuntă pe modelul legionarului Zelea Codreanu

George Simion

George Simion se însoară și anunță că pe 27 august îi așteaptă pe toți românii la nuntă. Are însă și o condiție, președintele AUR le cere tuturor celor care vor să participe la eveniment să vină în costum popular. Nunta va avea loc în satul Oveselu din Vâlcea. 

Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Simion este atât de sigur că va avea mii de nuntași încât va pune la dispoziție autobuze din fiecare județ. Invitația la nunta lui Simion făcută pe rețelele sociale a fost distribuită de aproape 2.000 de ori în trei zile.

Liderul AUR a mărturisit încă din luna ianuarie că anul acesta se va căsători cu aleasa inimii sale. Mai mult decât atât, Simion a spus că nu vrea mai puțin de șase moștenitori.

Prima fotografie alături de iubita lui a postat-o George Simion cu ocazia Zilei Femeii. Logodnica sa a postat o fotografie cu ei doi pe pagina ei de Instagram, iar liderul AUR a distribut-o la rândul său.

Viitoarea soție a lui George Simion se numește Iulia și a studiat Dreptul la Universitatea Ecologică și are un Master în Consultanță în Afaceri la Facultatea de Administrație și Afaceri. Iulia a lucrat în perioada studenției între anii 2014 și 2018 la mai multe multinaționale în funcția de analist.

Ulterior a ajuns la o mare societate de asigurarări unde a stat până în 2020, apoi s-a transferat la o instituție de renume cu sediul central în Franța, unde lucrează și acum.

De-a lungul timpului, George Simion a declarat că nu vrea să dezvăluie identitatea iubitei lui pentru că nu vrea ca aceasta să fie judecată sau bârfită.

Inițiativa lui George Simion este un exemplu tipic de marketing politic. Poate deloc întâmplător, modelul i-a fost servit liderului AUR de nunta lui Corneliu Zelea Codreanu, șeful mișcării legionare. La nunta acestuia, desfășurată la 14 iunie 1925, la Focșani, au participat peste 80 de mii de români. Un record încă neegalat. 

Mai multe articole despre:
George Simion nunta George Simion aur