MENIU

VIDEO George Simion, la Realitatea Plus: Protestul a fost pașnic, cred că provocatorii au fost din servicii

George Simion, copreședinte AUR

Copreședintele AUR, George Simion, susține că evenimtnele care au avut loc la Palatul Parlamentului au fost prezentate distorsionat, insistându-se pe ceea ce el a calificat drept incidente majoare, fără a fi remarcat faptul că mii de oameni au fost pașnici. 

Într-o intervenție în direct la Realitatea Plus, Simion a afirmat că Jandarmeria ar trebui felicitată, nu criticată, pentru modul în care a intervenit. Mai mult, liderul AUR a afirmat, din nou, că incidentele asupra cărora s-a insistat au fost provocate de oameni care, crede el, nu aveau nicio legătură cu masa protestatarilor. 

"Să vedem cine sunt protestatarii, poate sunt niște băieți de la servicii care ar dorit să divagheze, să distorsioneze mesajul.

Nu putem vorbi despre un protest violent, bine că nu s-a spart nimic, bine că nu au fost violențe fizice, iar dacă se vor găsi vinovați, să fie sancționați.

Până la urmă trebuie să vedem partea plină a paharului, a fost un protest cu 15 mii de oameni, fără mari probleme și se pare că și-a atins scopul, cei care voiau să impună certificatul de vaccinare par să dea înapoi.(...)  S-a ajuns la această situație pentru că această clasă politică nu discută cu oamenii, ei vor să impună acest proiect privind vaccinarea fără să-l treacă prin Parlament," a afirmat George Simion, în exclusivitate la Realitatea Plus .

George Simion va fi SANCȚIONAT după proteste: Liderul AUR nu a văzut violențele