MENIU

George Simion, atac DUR la adresa USR. De ce a făcut SCANDAL Diana Șoșoacă la mormântul lui Avram Iancu de la Țebea

Atac fără precedent din partea lui George Simion la adresa USR. Prezent la Țebea, la comemorarea lui Avram Iancu, liderul AUR a spus despre USR-iști că sunt antinaționaliști. Este primul atac de acest gen de când cele două formațiuni și-au dat mâna sub deviza demiterii prin moțiune de cenzură a guvernului Cîțu, relatează Realitatea PLUS.

USR și AUR și-au dat mâna în Parlament și au semnat moțiunea de cenzură, însă atacurile se țin lanț.

„Uitați de tot, de USR-ul ul antinational și anti-romnesc, uitați și de PNL, uitați de oricine altcineva. Toți membrii AUR răspund prezent la țebea. Nu o să ne schimbe niciodată sistemul lor. Uitați de tot, pentru că restricțiile nu pot elimina dragostea din sufletele noastre pentru Avram Iancu și România”, a declarat George Simion, într-o înregistrare pe Facebook, de la Țebea. 

Înconjurat de sute de persoane, liderul AUR a anunțat o nouă serie de revolte în stradă: „Vă asateptăm la proteste care vor începe, ori de săptămâna viitoare, ori peste două săptămâni. Noi suntem forța care va dărâma sistemul lor”.

Apariția Dianei Șoșoacă a provocat tensiuni la mormântul lui Avram Iancu. I-a luat la rost pe unii dintre oamenii care s-au strâns acolo după ce a fost întrebată de prezența celor de la AUR și despre ce a făcut pentru CFR Marfă.

„Nu mai bine ar trebui să am aceeași atitudine ca ceilalți politicieni și să nu-mi pese de voi? V-ar plăcea? Unde ați fost când CFR Marfă a fost distrus? Niciunul de la CFR nu a ieșit. Nu am cum... Ah, suntei lider de sindicat...”, a declarat Diana Șoșoacă.