MENIU

General Metal-Tawil Group ŞAL Holding: Metal Group Comimpex SRL nu este implicat în fapte penale (P)

General Metal-Tawil Group ŞAL Holding: Metal Group Comimpex SRL nu este implicat în fapte penale (P)

Având în vedere informaţiile apărute în presă, scrisă şi audio – video din dată de 23.06.2015, prin care numele SC Metal Group Comimpex SRL este asociat cu săvârşirea de fapte penale, General Metal-Tawil Group ŞAL Holding asociat unic al SC METAL GROUP COMIMPEX SRL comunică următoarele:

-asigurăm pe toţi partenerii noştri de afaceri din România şi străinătate, furnizori şi societăţi bancare că, atât Metal Group Comimpex SRL cât şi celelalte societăţii din grupul nostru de firme, precum şi reprezentanţii legali ai acestora, nu sunt implicaţi în săvârşirea faptelor penale făcute publice de către presă.

-asigurăm pe toţi partenerii din România că întrega noastră activitate s-a desfăşurat şi se desfăşoară respectând cu stricteţe legea din România, timp de 20 de ani de când activăm în România neexistând fapte penale de care să putem fi acuzaţi.

În acelaşi timp, în numele unei corecte şi documentate informări ale publicului, în cazul în care jurnaliştii doresc să verifice informaţiile obţinute din sursele lor proprii, să se adreseze reprezentanţilor companiilor din grupul nostru de firme. Considerăm că publicarea de informaţii despre societăţile grupului nostru de firme şi despre activitatea lor, fără consultarea în prealabil a noastră, reprezintă o încălcare a dreptului nostru la imagine şi poate genera situaţii în care să fie atrasă răspunderea celor implicaţi.

Totodată dorim să va aducem la cunoştiinţă că vom acţiona pe cale legală, prin demersuri în justiţiei, orice act public ce aduce atingere reputaţiei grupului nostru de firme.

Comunicat de presă Tawil Abbas 

Urmare a acţiunilor Poliţiei Române, desfăşurate în dată de 23.06.2015, această într-un timp extrem de scurt a reuşit să aducă firmele aşa-numite „fantomă”, care teoretic nu ar fi trebuit să existe, reuşind astfel să demonstreze reversul ştirilor "explozive" din presă scrisă şi audiovizuală. 

Sper că prin audierea reprezentanţilor acestor firme, s-au lămurit suspiciunile cu privire la relaţia dintre societatea pe care o administrez şi acestea. 

Eu, Abbas Tawil, îmi desfăşor astăzi activitatea împreună cu 750 de angajaţi, încercând cu toţii să scoatem cheltuielile necesare, într-un mediu în care este posibil că o societate, care îşi desfăşoară activităţile în mod legal, să fie trasă la răspundere pentru posibile fapte ale furnizorilor, doar pe baza de suspiciune.