MENIU

Gelu Vișan, dezvăluiri bombă la Culisele Statului Paralel: Coldea, Clotilde și Șoșoacă sunt susținuți din Franța

Visan consideră ca fostul numar 2 in SRI este pionul lui Soros

Gelu Vișan a făcut o serie de dezvăluiri bombă la Culisele Statului Paralel: "Coldea, Clotilde Armand și Șoșoacă sunt susținuți din Franța", iar fostul adjunct al SRI este un pion al lui George Soros.

"Prezenta lui Coldea alături de Soros nu e o noutate. Din 2009, Coldea a fost apropiat de echipa asta. S-a implicat in manifestațiile de la Roșia Montană generate de Soros.

În timp ce era general SRI, a fost cu oamenii lui Soros la Bruxelles.

Este prima data când o spun, i-am prevenit pe oamenii din Serbia ce urmează - in Serbia, Bulgaria si Rep. Moldova li se pregătește modelul românesc, modelul imaginat de Soros si aplicat de Coldea si Kovesi. Coldea trebuia, la presiunile lui Soros, să fie șeful comunității europene de informații, sprijinit de Franța. Instituția nu s-a mai înființat ca sa fie blocat Coldea. A fost panica in toată Europa.

Legătura dintre ei e veche, dar legătura financiara e complicata si gravă. Nu întâmplator se duce Coldea în Albania.

Coldea, Clotilde Armand si Sosoaca sunt susținuți din Franța. Macron forțează militarizarea Europei si înființarea unor servicii secrete. Coldea își dorește, cu sprijinul lui Macron si Soroș, să fie șeful comunitățiiMacron îl susține pe Coldea si in România și în exterior din Franța îi vine forța lui Coldea", a explicat Gelu Vișan, la Culisele Statului Paralel.