MENIU

Gărzile de corp ale Rihannei sunt în alertă maximă! Artista este ameninţată de un fan obsedat

Serviciul de pază al cântăreței Rihanna este în alertă maximă după punerea în libertate a lui Salmir Feratovic, un fan obsedat al vedetei care la 23 mai a încercat să intre apartamentul ei din New York, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia, potrivit Agerpres. 

El a încercat deja în trei ocazii să pătrundă în apartamentul vedetei, ultima oară având asupra lui un cuțit.

În fața judecătorului bărbatul s-a declarat vinovat de violență criminală și, deși procurorii au încercat să-l acuze și să fie închis timp de cinci ani, magistratul a decis să fie pus în libertate. 

Anturajul cântăreței din Barbados este conștient că această arestare nu-l va descuraja pe Salmir Feratovic să înceteze sa o mai hărțuiască pe Rihanna.

Salmir a încercat în trei ocazii în 2016 să pătrundă în clădire, a treia oară fiind oprit de portarul edificiului. Cu această ocazie poliția a fost alertată iar suspectul a fost reținut asupra lui găsindu-se un cuțit.

El s-a apărat atunci spunând că poartă asupra lui arma pentru propria protecție, nu pentru a o folosi împotriva artistei.

Profilul social al acestui bărbat în vârstă de 33 de ani îi trădează obsesia pentru Rihanna. Astfel pe contul său de Twitter, toate comentariile și fotografiile o au ca singură protagonistă pe cântăreața în vârstă de 29 de ani.

Mai multe articole despre:
poliţie fan cuţit Rihanna