MENIU

GALERIE FOTO&VIDEO incredibilă - Cum arată depozitul eMAG pregătit pentru Black Friday 2015

eMAG are un depozit pentru Black Friday 2015 de 30.000mp și are 600 de angajați care vor lucra în 3 schimburi pentru a livra la timp toate comenzile.

Toate detaliile despre oferta eMAG de Black Friday sunt AICI.

Cei de la eMAG.ro s-au pregătit cu oferte uluitoare pentru 250.000 de produse, dintre care o bună parte vor avea discounturi de peste 50%. Este vorba de o muncă uriașă pentru a putea pune la dispoziția clienților ofertele uluitoare dar și pentru a le livra în timpu util și pentru ca toată lumea să fie mulțumită.

Mai multe imagini cu depozitul uriaș pregătit special de eMAG chiar pentru evenimentul de Black Friday au apărut pe internet și sunt cât se poate de impresionante. Pentru ca totul să meargă foarte bine, 600 de angajați vor lucra în 3 schimburi și vor livra non-stop comenzile clienților din marea zi denumită și Vinerea Neagră a cumpărăturilor deoarece prețurile scad foarte mult.

Mai mult, pentru ca totul să se miște cu viteza luminii, cei de la eMAG au pregătit mai multe produse și le-au ambalat deja pentru livrare, urmând să fie trecută doar adresa de livrare pe pachetele cu telefoane, gadgeturi, laptopuri și alte produse care sunt la foarte mare căutare în perioada reducerilor.

eMAG - 30.000 mp pentru depozitul de Black Friday 2015

Mai jos aveți în imagini depozitul uriaș ce ajunge la 30.000 mp și care este plin de produse, mare parte din ele deja ambalate pentru a fi livrate către cumpărători. Zilnic, 9 camioane cu produse vor fi transportate către livrare.

 

 
 
 
 
 

20 noiembrie. Black Friday. Depozitul e gata. Uite cum ne-am pregătit! :)

Posted by eMAG on Tuesday, November 17, 2015
Mai multe articole despre:
black friday emag