MENIU

Gafa MAJORĂ a unei celebre reviste: cancerul unei femei, prezentat drept "dieta fără sport"

Revista Cosmopolitan este protagonista unei gafe editoriale de prost gust şi extrem de prost primite de către public. Revista a postat pe Twitter o postare cu titlul "Cum a slăbit această femeie FĂRĂ exerciţii", oferind şi fotografia unei femei.

Articolul din revistă se referea, însă, la Simone Harbinson, din Melbourne, care a fost diagnosticată cu o formă extrem de rară de cancer a apendicelui. Din fericire, operaţia sa a fost un succes, însă femeia a luat în greutate, apoi le-a pierdut apelând la o dietă personalizată.

Deci, articolul se referă la felul cum a scăpat de greutatea în plus tânăra femeie, dar este de fapt despre bătălia sa cu cancerul şi despre recuperarea sa.

Titlul a înfuriat internauţii, pentru că, din dorinţa de a avea cât mai multe click-uri, revista e lipsită de respect atât faţă de Harbinson, cât şi de alţi bolnavi sau supravieţuituitori ai cancerului. După valurile de critici, revista Cosmo a şters postarea de pe Twitter şi a schimbat titlul, dar nu a răspuns întrebărilor altor jurnalişti.

Mai multe articole despre:
gafă cancer cosmopolitan