MENIU

Gafă de zile mari: Annie Lennox, "ofertată" de un radio din SUA, care vroia să o "lanseze"

Annie Lennox a făcut publică, pe pagina sa de Facebook, o postare care scoate la iveală atât superficialitatea şi ignoranţa unora dintre cei mai tineri angajaţi, cât şi o practică cel puţin discutabilă a unor posturi de radio din SUA, care se oferă să "lanseze" artişti. 

Annie Lennox, câştigătoarea a patru premii Grammy şi una dintre cele mai importante voci, a reuşit să îşi înfurie fanii după ce a postat un mesaj primit de la un post de radio din Los Angeles.

Semnat Kylie, noul Coordonator Muzical al radio-ului, mailul pretinde că a descoperit din întâmplare muzica lui Annie Lennox, că i-a plăcut şi că are încredere că ar putea avea potenţial şi că ar putea fi "lansată", scrie The Independent. 

Lennox a explicat, tot pe Facebook, că muzicienii din noua generaţie, mai ales cei încă nedescoperiţi, primesc zeci de astfel de mesaje. Ea i-a sfătuit pe tineri să şteargă orice email venit din senin din partea unei companii fantomă, în care li se promite că vor fi lansaţi şi difuzaţi dacă plătesc bani ca să îşi uploadeze track-urile, fiind în mod evident vorba de o ţeapă.

Mai multe articole despre:
muzică radio Annie Lennox annie lennox gafă