MENIU

Gabriela Firea spune că va câștiga alegerile cu tot cu Piedone: „Bucureștenii au fost dezamăgiți”

Gabriela Firea spune că va câștiga alegerile cu tot cu Piedone: „Bucureștenii au fost dezamăgiți”

Gabriela Firea a vorbit în direct la Realitatea Plus despre candidatura sa la primăria capitalei. În exclusivitatea la emisiunea Culisele Statului Paralel, aceasta a declarat că va câștiga alegerile chiar dacă în cursa va fi și Cristian Popescu Piedone. Mai mult, Firea a venit cu un atac la actualul edil al Bucureștiului despre care spune că face acum lucruri pentru oameni doar, citez: "de frica votului" pentru că este în campanie. 

„M-ați întrebat dacă eu cred că se retrage cineva, Piedone. Sincer, cred că voi câștiga aceste alegeri cu tot cu domnul Piedone în cursă. Vă zic și de ce. Am câștigat un număr important de voturi chiar dacă am pierdut la limită față de actualul primar, bucurestenii au fost dezamăgiți și am nădejdea că vor veni iar la vot să pună ștampila pentru că ei știu ce am făcut și nu au uitat.

Pentru persoanele cu dizabilități care sunt într-o situație dificilă și pentru care suma de la Guvern e insuficientă, nu a dorit Nicușor să plătească suma pentru copii, anumite ONG-uri au reacționat, forțat a reușit să facă plățile, pentru adulți a zis că nu vrea să mai dea deloc, acum a mers la emisiune și a zis voi plăti suma, de ce, de frica votului? E normal să transformăm lucrurile rele în bune doar de frica votului?”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea îi dă peste nas lui Nicușor Dan! Candidata PSD la Capitală promite noi ajutoare persoanelor cu dizabilități

Mai multe articole despre:
firea primaria capitalei