MENIU

Gabriela Firea s-a făcut de râs, toată lumea a râs când a văzut pozele (GALERIE)

Gabriela Firea a devenit ţinta ironiilor pe reţelele de socializare, după ce a postat mai multe fotografii de la lucrările ce se execută pe Podul Grant. Motivul? În imagini sunt surprinşi mai mulţi muncitori care pun asfalt peste rosturile de dilatare. UPDATE: Gabreia Firea a şters postarea căreia-i dăduse share, iar primăria a dat un comunicat în care susţine că informaţiile sunt "false".  

În scurt timp, fotografiile postate de Gabriela Firea au început să atragă comentarii, cele mai multe ironice.

Unii dintre care au criticat ceea ce pare să fie o lipsă de profesionalism a muncitorilor, pentru că asfaltarea rosurilor de dilatare, elemente mobile ale Podului Grant, nu este doar inutilă, ci poate afecta rezistenţa structurii.

Alţi comentatori au taxat ironic prezentarea unei lucrări de cosmetizare drept "investiţie".

Într-o replică pentru Realitatea.net, Primăria Generală a Capitalei a precizat că este vorba de lucrări provizorii, făcute "pentru a evita producerea unor situatii neplacute. Este, practic, doar o masura de punere in siguranţă." Instituţia condusă de Gabriela Firea nu uită să catalogheze drept "false" informaţiile vehiculate in spatiul public, pe motiv că nu e vorba de "asfaltare", ci "acoperire".

Mai multe articole despre:
PSD asfaltare Gabriela Firea. Podul Grant