MENIU

Gabriela Firea: „România de astăzi este cea pentru care militarii români și-au jertfit viața pe câmpurile de luptă”

Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a transmis un mesaj, miercuri, cu ocazia reuniunii prilejuite de sărbătorirea Zilei Armatei.

„Moment de bucurie și mari emoții la reuniunea prilejuită de sărbătorirea Zilei Armatei.

România de astăzi este cea pentru care militarii români și-au jertfit viața pe câmpurile de luptă. Pentru ei, pământul românesc și soarta neamului lor au fost cele mai importante idealuri. Ostașii din alte vremuri au transmis aceste sentimente puternice din generație în generație, iar Armata Română împărtășește același curaj și dragoste de țară. Le suntem mereu profund recunoscători celor care ne apără.

La invitația organizației PSD Sector 5, am participat la întâlnirea tradițională organizată în cinstea militarilor, atât cei activi cât și cei în rezervă, de ziua lor. Am simțit căldura, fericirea și cea mai adâncă emoție în ochii tuturor celor prezenți, bucuria că se află împreună și mândria că fac parte din această minunată familie a Armatei Române.

Alături de organizatori, cărora le mulțumesc pentru inițiativă - Constantin Melnic, primarul interimar al Sectorului 5 și președinte interimar PSD Sector 5, Rares Hopinca, secretar executiv PSD Sector 5 și city manager al Primăriei Sectorului 5, Alexandru Lazarov, vicepreședinte PSD Sector 5, Alexandru Hazem Kansou, secretar general PSD București, Ion Popa, președinte OPSD și Roland Savulescu, președintele organizației de pensionari a PSD București - am înmânat celor prezenți 130 de diplome care le onorează întreaga activitate petrecută în slujba țării și a poporului român”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Mai multe articole despre:
Gabriela Firea psd ziua armatei