MENIU

Gabriela Firea nu-l iartă pe Nicușor Dan: După 4 ani de mandat, actualul primar general nu poate invoca tot „greaua moștenire””

Gabriela Firea nu-l iartă Pe Nicușor Dan

Gabriela Firea a dorit să răspundă tuturor acuzațiilor conform cărora, odată cu preluarea mandatului, Nicușor Dan a trebuit să se confrunte cu datorii mari lăsate de aceasta.  

Într-o postare pe Facebook, Gabriela Firea a explicat, concret, că Primăria Capitalei are în prezent datorii mai mari decât cele pe care actualul primar le-a găsit la finalul lui 2020.
 
Mai mult, fostul primar al Capitalei a postat un videoclip în care explică, pe cifre, cum Primăria Municipiului București s-a scufundat în datorii sub conducerea lui Nicușor Dan.
 
„Tema datoriilor lăsate de echipa Firea este una falsă. Deja, Primăria Capitalei are datorii mai mari decât cele pe care actualul primar le-a găsit la finalul lui 2020.
 
Bucureștenii pot vedea investițiile din mandatul meu, nu trebuie să creadă doar manipulările despre excursiile in alte țări sau despre festivaluri. Am construit spitale noi, pasaje, am lărgit străzi importante, am cumpărat 800 de vehicule noi pentru transportul public, am atras fonduri europene de 1 miliard de euro!
 
Pe ce s-au dus banii din ultimii 4 ani? Sumele duble primite de la Guvern, față de mandatul meu”, a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de socializare.
 
 
Promovare electorală - Partidul Social Democrat - Organizația Mun. București CMF 21240002