MENIU

Gabriela Firea intervine în scandalul provocat de Vlad Voiculescu privind măsluirea datelor pandemiei: ”Depuneți dovezi la Parchet, nu pe Facebook!”

Senatoarea PSD Gabriela Firea îi solicită lui Vlad Voiculescu să depună la Parchet dovezi după ce ministrul Sănătății a acuzat că Guvernul Orban ar fi modificat datele privind evoluția privind pandemia înainte de alegeri pentru a ascunde amploarea fenomenului. 

”Cifrele au fost MĂSLUITE anul trecut, pentru a se organiza alegeri! Asta i-a scris pe FB ministrul Voiculescu (Usr-Plus) fostei ministru V. Alexandru (PNL). Depuneti dovezile la Parchet, nu pe FB!”, a reacționat fostul primar general al Capitalei, pe Facebook.

Mesajul a fost postat după ce ministrul Sănătății a lansat acuzații dure împotriva fostului Guvern condus de Ludovic Orban. Într-un răspuns la o postare a Violetei Alexandru (PNL), Voiculescu a scris că datele privind evoluția pandemiei ar fi fost manipulate în perioada premergătoare alegerilor, după ce fostul ministru al Muncii a criticat declarații recente de genul ”nu am încredere în cifre”.  Mesajul integral poate fi citit AICI.