MENIU

Gabriela Firea, ATAC la USR-PLUS Sector 1: Dacă nu aveți apă caldă, o puteți contempla în operele pictorului numit la CET Grivița

Gabriela Firea, ATAC la USR-PLUS Sector 1: Dacă nu aveți apă caldă, o puteți contempla în operele pictorului numit la CET Grivița

Senatorul PSD Gabriela Firea critică numirea făcută de Consiliul Local de la Sectorul 1 la conducerea CET Grivița. Fostul primar general se întreabă ce îl recomandă pentru noua funcție pe pictorul  numit administrator. 

Recent, Consiliul Local al Sectorului 1 l-a numit pe Dragoș Constantin administrator la C.E.T. Grivița.

C.E.T. Grivița asigură aproximativ 5% din necesarul de energie termică al Capitalei. Centrala asigură agentul termic pentru cartierele Giulești, Crângași, Calea Griviței, Mihalache, Pajura și Bucureștii Noi din Sectorul 1.

„De la Primărie, cu multă măiestrie pentru gigacalorie! Aceasta e soluția Primăriei Sectorului 1 la problema apei calde din București. Dacă nu aveți apă caldă la robinet, o veți putea contempla în operele de artă ale pictorului numit administrator al CET Grivița. Nu, nu este o glumă! (...) Ce îl recomandă pentru această funcție? Cu siguranță măiestria și talentul său... și, desigur, faptul că e consilier personal al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand”, a scris Firea pe Facebook.