MENIU

Firea, atac dur la Dragnea: „Este un abuz de putere. Nu are bărbăţia să recunoască!”

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, iese la atac! 

"Este un abuz de putere a domnului Dragnea, rolul primarului general este major în dezvoltarea acestui oraş. Rolul Primăriei Generale a Capitalei nu este unul decorativ, aşa cum doreşte domnul Dragnea să transforme primaria!", a spus Gabriela Firea.  

Primarul general al Capitalei spune că, pentru decizii atât de importante, este necesar ca bucureştenii să fie chemaţi la referendum. Mai mult decât atât, Gabriela Firea a declarat că se aştepta la ”mai multă bărbăţie, în special bărbăţie politică” din partea lui Liviu Dragnea, respectiv acesta să recunoască faptul că a avut o întâlnire cu primari de sectoare despre reorganizarea administrativă a Capitalei.

”Consider că e un abuz de putere o întâlnire cu primarii de sector. E incalificabil, nu are bărbăția să recunoască. Transformarea celor 6 sectoare în UAT, așa cum vrea domnul Dragnea, ce ar însemna? Fiecare sector ar face transport doar în sectorul respectiv. Ce vom face cu rețeaua de termoficare? Va veni domnul Dragnea și va tăia din conducte. Doar o minte care nu mai are demult legătură cu realitatea de ceva timp poate să gândească așa ceva. Cetățenii trebuie să spună dacă sunt de acord să împartă Bucureștiul în 6 orășele, ca în Beirut. Dar, acolo a fost război. Suntem și noi în război și nu ne dăm seama?", a mai spus Firea.

Biroul Permanent Național al PSD se va reuni marți, Gabriela Firea declarând că de abia așteaptă această ședință. "Avem mâine un BPN, voi participa. De câte ori sunt în țară, particip. Voi vedea dacă se va pune în discuție și situția mea, dacă nu, în Comitetul Executiv. De abia îl aștept", a declarat Firea.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Mai multe articole despre:
declaraţii Primăria Generală Gabriela Firea