MENIU

Gabriela Firea, atac devastator la Nicușor Dan: A constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!

Gabriela Firea a lansat un atac fulgerător la adresa lui Nicușor Dan după bilanțurile negre din ultimele zile ale epidemiei de coronavirus. Senatorul PSD susține că stoparea testării gratuite decise de primarul general al Capitalei a dus la moartea multor oameni din cauza COVID-19.

„Fără indolenți în funcții publice! Câți oameni ar fi fost acum în viață, și câți nu ar fi trecut prin stresul și neplăcerile infectării - unii cu sechele pe viață -, dacă noul primar general “de dreapta” nu ar fi STOPAT testarea GRATUITĂ extinsă a profesorilor, elevilor, șoferilor de autobuz, asistenților sociali, sportivilor, lucrătorilor din termoficare, funcționarilor de la ghisee, cei în relație direcță cu publicul?
Mulți, foarte mulți!
Au murit oameni cu zile pentru că nu a fost pregătit valul 4 nici la nivel de guvern, nici de către primărie, cum am procedat la debutul pandemiei, când eram primar general.
I-am lăsat aparatură, teste, personal instruit, spital covid, circuite în toate celelalte spitale ale primăriei. Și pentru noua boală, dar și pentru pacienții care au alte suferințe.
Praful s-a ales de tot!
Dl Nicușor a constatat că “s-a terminat pandemia”! Așa “terminată”, a omorât și chinuit atâția oameni!
Nepăsarea, lipsa oricărui sentiment de grijă pentru ceilalți ucid oameni!”, a scris , joi, Gabriela Firea, pe Facebook.