MENIU

Gabriela Firea, anunț DECISIV: Ce planuri are pentru 2024. Ce spune despre candidatura la Președinție

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse, Gabriela Firea, a făcut anunțul. Fostul edil al Capitalei susține că în 2024 va candida pentru un nou mandat de primar general.

„Eu le mulțumesc tuturor celor care au încredere în mine și care nu s-au lăsat păcăliți de atacurile mincinoase la adresa mea, a soțului meu, a echipei mele. (…) Îmi doresc foarte mult să fiu sănătoasă și eu, și familia mea, și colegii mei și să pot candida în 2024 să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general și să continui toate proiectele începute în primul mandat și abandonate din păcate de domnul Dan și să recuperez și întârzierile domniei sale, pentru că a dovedit că nu cunoaște administrație și a dovedit că nu-i pasă de oameni, nu-i pasă de cetățeni”, a declarat Firea, la un post TV.

Gabriela Firea a vorbit și despre candidatul PSD la Președinția României, susținând că sunt „colegi foarte bine pregătiți care vor participa la o cursă internă pe sistem american”.

„Cu siguranță vom avea un candidat foarte bun la alegerile prezidențiale pe care eu îl voi susține, sper, din postura de primar general”, a arătat Firea, care deține funcția de prim-vicepreședinte în PSD.

„Îi prețuiesc foarte mult pe români și am dovedit-o în foarte multe ocazii, și nu doar declarativ, și cred că menirea mea este de a rezolva probleme sistemice din Capitală. Este păcat că s-a întrerupt pur și simplu activitatea mea la primărie prin minciună și prin fraudă, prin multă manipulare, pentru că s-ar fi mers mult mai bine în această perioadă”, a conchis Gabriela Firea. 

Mai multe articole despre:
firea gabriela firea psd primaria capitalei