MENIU

Gabriela Firea, acuzații grave pentru Nicușor Dan: Nu vrea să salveze niciun petic de spațiu verde, vrea să-și arate mușchii, să distrugă tot! 

Gabriela Firea Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că are interese ascunse în suspendarea planurilor urbanistice zonale din București. Senatorul PSD îl acuză pe succesorul său la Primăria Generală că nu vrea să salveze niciun  spațiu verde din Capitală, ci vrea „să-şi arate muşchii, să distrugă tot, să îngheţe tot oraşul, dar să prospere el şi fundaţiile lui”.

 

„Un primar care a pledat ca deputat pentru un interlop care şi-a construit cu tupeu casă în PARC, nici măcar pe un teren care avea vreo două fire de iarbă, ci în PARC!!!, Nu are căderea morală să pretindă că vrea binele oamenilor, instituţiilor statului şi mediului privat din acest oraş!  
 
Plicuşor-Puzişor nu vrea să salveze niciun petic de spaţiu verde-lui îi plac chiar vilele construite în parcuri -, el vrea doar ca toată lumea să vină la el, să-şi arate el muşchii, să distrugă tot, să îngheţe tot oraşul dar să prospere el şi fundaţiile lui. Că doar asta a făcut toată viaţa! ”, a scris Firea, vineri, pe Facebook, înainte de ședința extraordinară de la Primăria Generală pentru suspendarea PUZ-urilor anunțată de Nicușor Dan.
 
Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General se află și suspendarea planurilor urbanistice zonale coordonatoare pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 şi 6. Perioada suspendării de doi ani pe care a dorit-o Nicușor Dan s-a redus la câteva luni, după ce consilierii liberali au invocat „bulversarea” pieței imobiliare.