MENIU

Gabriel Oprea, audiat la DNA, în dosarul în care e acuzat de abuz în serviciu

Gabriel Oprea, audiat la DNA

Gabriel Oprea a fost audiat, luni, la DNA. Fostul ministru de Interne a ajuns din nou în faţa procurorilor anticorupţie pentru a da explicaţii în dosarul în care este cercetat pentru abuz în serviciu. În acelaşi caz a fost pus sub învinuire şi fostul şef al Departamentului pentru Informaţii şi Protecţie Internă, Gheorghe Nicolae.

"Sunt nevinovat, sunt un om care mi-am făcut datoria. Nu am cerut antemergător, am avut tot ceea ce au avut toţi miniştrii. Au fost achiziţionate peste 5.000 de maşini, erau necesare. Mi-am făcut datoria. Sunt nevinovat. Răspund chemărilor procurorilor", a spus Gabriel Oprea, la ieşirea de la audieri.

Întrebat despre "canapelele" care apar în dosarul în care a fost audiat, Oprea spus: "Nu există aşa ceva."

Gabriel Oprea a fost audiat în dosarul în care este acuzat că ar fi fost de acord ca, din banii serviciului secret al Ministerului de Interne, să fie cumpărat un autoturism de lux pe care l-a folosit exclusiv.

În plus, procurorii DNA spun că în sediul Ministerului Oprea avea canapele noi, dar şi un jacuzzi, cumpărate tot din banii pe care ministerul ar fi trebuit să-i cheltuiască pentru combaterea corupţiei.

Mai multe articole despre:
Gabriel Oprea Oprea DNA Gabriel Oprea audiat