MENIU

Gabriel Cotabiţă. Ce spun specialiștii despre starea de sănătate a cântărețului. UPDATE

Gabriel Cotabiţă. Cântăreţul se află în stare critică la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un stop cardio-respirator, chiar la sala de sport a unui hotel din centrul Capitalei. Ulterior, Gabriel Cotabiță a fost supus unei intervenţii pentru a i se verifica starea inimii.

UPDATE: Starea în care se află artistul este, în continuare, destul de delicată. Medicii sunt rezervați și fac investigații pentru a vedea dacă artistul urmează să fie operat. Astfel, există posibilitatea ca artistul să fie supus unei operații pe cord. În continuare, medicii de la Spitalul Floreasca îl țin sub supraveghere, a transmis corespondentul Realitatea TV.

Gabriel Cotabiţă. Cântăreţul Gabriel Cotabiţă nu are leziuni pe coronare, arată rezultatul investigaţiei la care a fost supus la Spitalul Floreasca, rămânând să îi fie investigată activitatea cerebrală. Astfel, rezultatul coronarografiei la care a fost supus cântăreţul este unul bun. Pacientul este în continuare asistat şi ventilat mecanic, potrivit Mediafax.

Gabriel Cotabiţă. Artistul a fost găsit inconştient în sala de sport a unui hotel din centrul Capitalei. Un echipaj SMURD a fost chemat de urgenţă. Medicii au fost nevoiţi să îi efectueze manevre de resuscitare minute în şir, apoi l-au transportat la Spitalul Floreasca.

"În acest moment vă putem confirma că domnul Cotabiţă se află internat la noi în spital, la unitatea de terapie intensivă coronarieni", a declarat medicul primar de urgență, Florica Ciolacu.

Gabriel Cotabiţă. Fiicele artistului au refuzat să vorbească cu presa și le-au interzis medicilor să facă declaraţii cu privire la starea de sănătate a cântăreţului.

Se pare că artistul a fost supus unei intervenţii de cateterism, pentru a i se verifica starea inimii.

"În clipa în care se întâmpla un stop cardiac sau un infarct este probabil ca una din arterele inimii este acoperită de un cheag, dacă acest lucru se confirmă, cu ocazia examinării arterelor inimii prin cateterism, cheagul acesta poate fi îndepărtat", a declarat, la Realitatea TV, cardiologul Mircea Cinteză.

Gabriel Cotabiţă. Presa mondenă scrie că dieta pe care Gabriel Cotabiţă o ţinea de ceva vreme şi efortul fizic l-au dărâmat pe cântăreţ. A slăbit 30 de kg de la începutul anului şi făcea sport de 3 ori pe săptămână. La cei 59 de ani ai săi, Cotabiţă a mai suferit un preinfarct şi avea probleme cu tiroida, spun apropiaţii lui.

Cea mai recentă apariţie televizată a lui Gabriel Cotabiţă

 

 

Gabriel Cotabiță a făcut stop cardio respirator! Artistul este în stare critică, dar stabilă


Ce spunea Gabriel Cotabiţă despre sănătatea lui, în urmă cu doar câteva luni

Sănătatea lui Gabriel Cotabiţă a fost pusă în pericol de regimul de slăbire? Iată dieta artistului