MENIU

Funcția de pe Facebook Messenger pe care trebuie s-o folosești ca să ții pasul cu chatul din grupuri

Facebook Messenger este una dintre cele mai populare aplicații de chat. Are și o mulțime de funcții de care poate nu știai, cum e cea de acum. Astfel, când ești într-un grup și se discută destul de mult, așa ții pasul mai ușor cu toate conversațiile de-acolo. 

E o probabilitate mare ca pe Facebook și pe Messenger să fii înscris în câteva grupuri. Poate faci parte dintr-un grup cu prietenii din liceu sau cu colegii de muncă. Ideea e că e dificil să urmărești diverse fire de discuție. 

Conversațiile cu multe persoane ajung să fie dificil de urmărit și, foarte rapid, nu mai știi cine cui îi răspunde. Din acest motiv, Facebook Messenger îți face viața semnificativ mai ușoară în fereastra de chat în grup.

Ce trebuie să știi despre această funcție din Facebook Messenger

Este foarte ușor să profiți de noua funcție. Ții apăsat pentru câteva momente pe un mesaj din coversație la care vrei să răspunzi și optezi pentru funcția Reply.

Este important să reții că nu trebuie să răspunzi doar la mesaje cu text în această manieră, ci și la clipuri video, GIF-uri, emoticoane sau fotografii.

Ideea este că fiecare replică tastată sub formă de "reply" (răspuns) va fi corelată cu replica originală și îți vei da seama cu ușurință de unde vine. Acest update s-ar putea să nu fie la fel de valoros pentru toți utilizatorii, dar va fi cu siguranță benefic pentru amatorii de grupuri.

Pe Messenger mai ai și opțiunea de Unsend. Opțiunea cu pricina te ajută atât în dialogurile unu la unu, cât și în conversațiile de grup. În final, este mult mai ușor să te înțelegi cu prietenii și să revii asupra unei eventuale greșeli sau asupra unui mesaj tastat la nervi, iar asta este cel mai important.

Sursa

Mai multe articole despre:
internet online Facebook facebook messenger