MENIU

FULMINANT - Radu Banciu i-a DESFIINŢAT pe Ponta şi Iohannis după DEZBATEREA de miercuri seară

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seară, a doua dezbatere prezidențială între Ponta și Iohannis.

"A fost o discuție care pune capăt acestei serii de dezbateri, mi se pare inutilă o altă dezbatere. Sunt chinuitoare pentru telespectatori. Fiecare încearcă să îl atace pe celălalt. Mi se pare prea mult să-i mai vedem o dată pe cei doi. Nu trebuie să ții cu cel care vorbește mai mult. Mie mi s-a părut Ponta net superior, și știți cât de mult sunt amic cu domnul Ponta. Niciunul nu este îmbrăcat în haina de președinte, deocamdată", a spus jurnalistul.

"Ponta a părut exact ca tocilarul acela care a studiat toată materia. Învățase tot. N-a avut nicio problemă în a-și domina adversarul care venise totalmente nepregătit. Dar această prezentare s-ar putea să-l avantajeze pe Iohannis, el practic a tăcut în ambele chestiuni. Ce mi se pare slab aici, nu e prezența lui Ponta, că e bună pe post, munca enormă din spatele a clanului PSD. Acolo mi se pare problema, acolo poate pierde Ponta, nu pe prestațiile televizate.

El aici își face treaba. În spatele candidatului Ponta este o muncă mârșavă, odioasă, halucinantă. Servilismul, aroganța, aproape apetența spre criminalitatea socială, absolut toate forțele băgate la maxim, pe când la Iohannis este un vid. Parcă nici n-ar avea consilieri. Nu sunt oameni proști, dar ei nu își expun trăirile, ei le gândesc pe interior", a comentat Banciu.

 

Sursa: b1.ro

Mai multe articole despre:
Radu Banciu