MENIU

Fuego susține tinerii talentați: ”Știu ce înseamnă ca un copil să vrea să fie pe scenă”

Ediţie de colecţie ,,Acasă la Oamenii Realităţii" de Paște. Alexandra Păcuraru i-a avut azi invitați pe Fuego, Stela Enache și Zsolt Kerestely. 

Fuego, artistul care a bucurat ani la rând mii şi mii de oameni, a fost invitatul din această săptămână al emisiunii Acasă la Oamenii Realității. Fuego și-a făcut un țel din promovarea tinerilor talentaţi care nu au posibilitate de afirmare.

”Un copil care canta in localitatea lui acolo in judetul Arges si si-ar dori foarte mult sa-ti cante o doina. Cand mi-a cantat Madalina am lacrimat pentru ca m-am vazut pe mine copil si stiu ce inseamna ca un copil sa isi doreasca sa fie pe scena”, a declarat Fuego, la emisiunea ”Acasa la Oamenii Realitatii”.

Fuego le-a prezentat telespectatorilor, în premieră, o altă pasiunea de-ale sale. ”Ti-am adus in premiera aceasta opera de arta care este langa noi, se cheama casa parinteasca. E prima casa pe care am pictat-o. Vreau pana in toamna sa realizez o colectie intreaga care sa poarte numele 'Casa parinteasca nu se vinde'", a mai spus Fuego.

Cu banii strânşi din expoziţii, Fuego susţine şi alţi artişti prin intermediul unui program lansat în urmă cu aproape un an.

Artiştii au mai povestit despre locurile dragi pe care nu le vor da uitării niciodată.
"Baiatul meu e inregistrat de Resita si de Banat si mi-a spus 'Mama, te rog frumos sa nu dai casa'. Nici nu-mi trecea prin cap. E urat sa uiti de unde ai venit, sa-ti uiti prietenii, parintii", a marturisit Stela Enache.