MENIU

Fructele care te ajută să slăbești în timpul verii. Le poţi consuma cu încredere

Fructele care te ajută să slăbești în timpul verii. Le poţi consuma cu încredere

În sezonul cald, toată lumea îşi doreşte să slabească, să arate bine, mai ales că în această perioadă punem mult mai puţine haine pe noi şi aproape orice imperfecţiune este vizibilă.

Iată care fructele pe care le poţi consuma cu încredere atunci când vrei să slăbeşti!

Avocado

Avocado se află pe primul loc pe lista cu fructele care te ajută să slăbești. Conține acizi grași care stimulează metabolismul, cresc nivelul de energie și ard grăsimile. În plus, substanțele nutritive prezente îmbunătățesc hidratarea pielii datorită grăsimilor naturale bune și nu există niciun risc asupra sănătății cardiovasculare.

Lămâie

Lămâia este fructul secundar folosit în procesul de pierdere în greutate, fiind adesea recomandat pentru includerea în dietă. Pe lângă faptul că este ieftin și ușor de combinat cu alte alimente, este bogat în riboflavină, fosfor, vitaminele B și C și magneziu. 

Pepene roșu

Un alt fruct care nu trebuie să lipsească din dietă mai ales în sezonul estival este pepenele roșu. Un pahar de suc natural de pepene roșu (250 ml) conține 250 de calorii. De asemenea, îi oferă organismului vitaminele A, B și C și licopen. Toate acestea fac pepenele roșu un fruct foarte sățios și hidratant care previne cancerul și problemele de inimă. 

 

 

Mai multe articole despre:
dietă vara fructe lămâie avocado pepene roşu