MENIU

FRESH REFRESH: Rețeta secretă a celei mai eficiente cure de slăbire

5 mituri despre curele de slăbire

Unele dintre cele mai căutate reţete ale fericirii se referă la pierderea kilogramelor în plus, iar omenirea este dispusă să investească totul pentru soluţii miraculoase. Ei bine, soluţii miraculoase există, dar nu înseamnă dietele pe grame, ore şi zile pe care le recomandă nutriţioniştii. Sau, dacă vreţi, includ şi un algoritm al hranei, însă secretul este altul.

Tot mai mulţi cercetători ajung la concluzia că slăbirea, dacă nu se face cu inima uşoară, este doar temporară. Sinteza nutrienţilor, asimilarea substanţelor şi topirea grăsimilor sunt procese care au loc eficient doar dacă există o comandă de la creier.

Până când creierul nu este împăcat cu decizia şi nu este convins de eficienţa metodei, orice strădanie este în zadar. Pe scurt, trebuie să slăbim cu plăcere. Nu toate metodele sunt potrvite tuturor. Unii au o voinţă mai mare, alţii sunt prizonierii plăcerii, alţii nu au timp, deci orice restrucţie trebuie făcută cu inima uşoară. Atâta timp cât creierul percepe un chin, celulele nu vor reacţiona, prin urmare ce aveţi de făcut?

Faceţi o listă de alimente pe care le adoraţi. Veţi descoperi că sunt o mulţime. Pe urmă, urmaţi câteva reguli simple: nu combinaţi grăsimi cu carbohidraţi, mâncaţi fructe cu o oră după masă, nu consumaţi alimente fermentate înainte de culcare, înlocuiţi prăjelile cu mâncarea pe grătar, schimbaţi făina albă, zahărul alb şi sarea clasică pe produse minim procesate şi rafinate. Un pas important, care merge în paralel, este să vizualizaţi în minte corpul dumneavoastră fără câteva kilograme.

Dacă ţineţi cont de aceste câteva reguli, în 6 luni veţi pierde 10 kilograme fără efort. Chiar cu plăcere! Convingeţi-vă creierul că alimentele nocive nu vă trebuie, pentru că nu aveţi de ce să vă luptaţi, peste câţiva ani, cu probleme cardiovasculare, metabolice, hepatice şi gastrice. Veţi ajunge, astfel, în situaţia de a vă afla faţă în faţă cu o vitrină plină de prăjituri şi veţi constata că nu vă este poftă. Nu uitaţi să beţi apă! Hrăniţi astfel celulele cu energie şi nu va trebui să o luaţi exclusiv din hrană. Puneţi accent pe fructe şi legume!

Veţi constata că sunteţi mai vioi, mai încrezători şi mai eficienţi la serviciu. Dacă toate aceste sfaturi le ştiaţi deja din milioanele de emisiuni, siteuri, leacuri băbeşti şi instinct, amintiţi-vă un lucru: nu veţi putea slăbi decât atunci când creierul dă această comandă. Şi fără îndoială o va da, dacă înainte de a începe noua dumneavoastră viaţă respiraţi adând de 3 ori. Oxigenul menţine viaţa, o face frumoasă! 

 
Mai multe articole despre:
dietă cură de slăbire