MENIU

Fresh Refresh. Cum menţii fermitatea bustului

Bun găsit la Fresh Refresh! Agresiunile fototermice precum soarele şi saloanele de bronzare îmbătrânesc pielea sânului. Acesta îşi pierde, în timp, din fermitate sau chiar se îmbolnăveşte. Unii medici recomanda să nu stăm deloc la soare fără un sutien de plajă.

Fermitatea sânilor depinde de trei factori: moştenirea genetică, stilul de viata şi de fenomene fiziologice precuma sarcina sau scăderile masive şi bruşte în greutate. Orele de fitness întăresc doar muşchiul pectoral, fără a ajuta sânii...Sânul odată căzut are nevoie de o corecţie de chirurgie plastică estetică.

Sutienul este recomandat după intervenţiile chirurgicale, dar şi în scop estetic şi de protecţie, în mişcările zilnice sau la sala de sport. Criteriul de selecţie este confortul oferit.

Atenţie la sutienele cu push up dacă aveţi implanturi mamare!

"Mai ales la început, în primele luni, sunt de evitat pentru că ar putea rămâne o amprentă uneori definitivă din cauza presiunii pe care un push-up ar putea să îl exercite asupra sânului nou operat", spune medicul estetician.

Sânul trebuie ferit şi de agresiunile fototermice! Soarele şi saloanele de bronzare duc la imbătrânirea certă sau chiar la îmbolnăvirea pielii sânului.

Şi vântul uscat poate afecta fermitatea sânilor. La fel şi apa sărată sau clorul din apa piscinelor.