MENIU

Fresh Refresh. Cum îţi protejează ghetele de Kangoo Jumps coloana şi genunchii

Bine v-am regăsit la Fresh Refresh! Instructorii spun că vă puteţi proteja spatele şi întării muşchii dacă folosiţi ghetele de Kangoo Jumps! Arcul lor vă fereşte de şocurile pe care le-aţi resimţi în coloană sau la genunchi dacă alergaţi normal. Vă invit la mare, în Mamaia, pentru câteva minute de sport intens cu Kinga!

Pe Kinga am surprins-o, la mare, la cursurile de master class. Zeci de oameni au vrut să înveţe de la ea să sară pe ghetele de Kangoo Jumps, în traducere din limba engleză: ghetele care imită săriturile de cangur.

Kangoo jumps arde cu 25% mai multe calorii comparatic cu alte activităţi fitness, mai spune Kinga. Aceste ghete ar ajuta şi la reducerea nivelului de colesterol în sânge. Kinga mai enumeră eliminarea toxinelor, întărirea muşchii spatelui şi protejarea coloanei vertebrale. Cine poate purta aceste ghete?

Ghetele de Kangoo Jumps are şi alte beneficii: tonifiază muşchii fesieri, ard grăsimea din jurul abdomenului şi cresc rezistenta organismului la boli.

Kinga încheie mereu programele cu stretching, acele mişcări de întindere pentru articulaţii şi muşchi.

A doua zi Kinga a luat-o însă, de la capăt. De data aceasta, ca invitată la “Mişcarea face bine”, un eveniment ajuns la a 5-a ediţie şi organizat anul acesta, langa plaja din Mamaia!

Kinga ne-a mai spus că la kangoo jumps se pot slăbi şi 10 kilograme pe lună! Totul e să fiţi sănătoşi ca să puteţi face mişcare! Vă aştep şi pe Facebook, la Fresh Refresh Oficial, dar şi pe site-ul realitatea.net. Sunt Alexandra Păcuraru! O vară frumoasă!