MENIU

Fresh Refresh. Brand-ul românesc Nissa, pregătit pentru New York - ce le urează Andreea Esca

Fresh Refresh ne invită să ne delectăm cu o prezentare de modă! O bucurie pentru ochi şi...pentru suflet! Aflăm deja ce se poartă în 2016 de la Alexandra Păcuraru!

Bun gasit la Fresh Refresh! Pregatiti va de 2016! Anul viitor, se vor purta frunzele si florile metalice, florile din cristale de sticla, florile - scoica si materialele de matase, foarte colorate. Toate aceste elemente se vor regasi in colectia de primavara vara 2016 a unui brand romanesc de fashion care spera sa duca aceasta linie pe podiumul de la New York!

Un eveniment de fashion bucură întotdeauna! Brandul românesc Nissa propune creaţii vestimentare inspirate din primăvară şi vară pentru 2016, cu flori realizate din materiale fluide sau din metal şi aplicate manual. Aceasta este linia de la care va pleca noua colecţie cu care Nissa speră să dea tonul, la toamnă, şi pe podiumul de la New York. Până atunci, ţinutelr vor face furori la Paris şi Berlin.

Sandalele au fost şi ele concepute special pentru această colecţie.

Designerii Nissa vor să alinieze brand-ul la târgurile internaţionale.

Designerii Nissa au primit un sincer Bravo, iar publicul le-a urat succes până în America!

Andreea Esca îi încurajează: "Cred ca ceea ce au facut cei de la acest brand este un lucru foarte bun în România şi din acest motiv îi apreciez şi mi se pare că trebuie încurajate asemenea iniţiative".

Designerul Clara Rotescu spune: "Este foarte important că brandurile româneşti sunt pe piaţa externă şi sunt luate foarte tare în considerare ca potenţiale vedete ale fashionului actual".

Brandul Nissa are in spate o echipa de tineri designeri iar pentru lansarea noii colectii a primit spijinul unui mare brand international pe parte de make up si hair styiling. Noi le uram succes pana in America! Sunt Alexandra Pacuraru si va urez sa aveti o vara frumoasa!

Mai multe articole despre:
Andreea Esca nissa radu mada clara rotescu