MENIU

Free Deejays a lansat imnul stațiunii Costinesti. Ascultă în PREMIERĂ „Hai la Costinești”

Free Deejays revine în forță. Sezonul estival a început iar temperaturile pe care le anunță meteorologii pentru perioada următoare nu fac altceva decât să ne amintească de mare. Dacă Mamaia a avut un imn anul trecut, acum băieții de la Free Deejays lansează imnul "Hai la Costinești". VIDEO

Free Deejays a lansat imnul stațiunii Costinesti, “Hai la Costinești”

Zilele trecute, Domnul Problemă împreună cu Rares (Free Deejays) și echipa Code Production au lansat imnul Costineștiului. Este pentru prima oară când stațiunea Costinești are un imn. Piesa pare a fi un succes, având în vedere că a început sezonul cald.

“Le multumesc cetățenilor din Costinești pentru sprijinul acordat. Acum stațiunea Costinești are un imn oficial pentru locuitori și mai ales pentru turiștii care vor veni la noi”, transmite primarul Traian Cristea.

„Este statiunea noastra preferata si ne bucuram de aceasta onoare sa cantam Imnul oficial al statiunii Costinesti. Speram sa ne vedem cat mai des la Costinesti, atat pe plaja cat si la concerte. Multumim domnului primar din Costinești, Traian Cristea, pentru frumoasa colaborare, din care a iesit o super piesa, mai exact un super imn, Imnul Costinestiului”, a declarat Bogdan.

„Am compus aceasta melodie impreuna cu intreaga echipa Code Production si ne–am distrat foarte mult în timpul înregistrărilor”, ne-a declarat Rares.