MENIU

Frații Tate rămân în ÎNCHISOARE încă 30 de zile - Cele două complice, AREST la domiciliu

Frații Tate rămân în ÎNCHISOARE încă 30 de zile

Frații Tate rămân în arest încă 30 de zile. Tribunalul București a decis, în ședința de marți, 21 februarie, prelungirea cu încă 30 de zile a mandatelor de arestare pentru frații Tate și înlocuirea sentinței în cazul celor două inculpate Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana, care au primit arest la domiciliu.

Andrew și Tristan Tate au ajuns, marți, în fața procurorilor, pentru a afla dacă vor fi eliberați sau nu din arest. Judecătorii au decis prelungirea arestului preventiv pentru încă 30 de zile pentru frații Tate și înlocuire cu arest la domiciliu pentru cele două inculpate Naghel Georgiana-Manuela și Radu Alexandra-Luana.

Cazul fraților Tate continuă la două luni de la arestarea lor, după ce procurorii DIICOT au descins în vila lor de lux și au făcut percheziții. De la sfârșitul anului 2022 și până acum, cei doi și-au susținut cu fiecare ocazie nevinovăția și lipsa dovezilor în baza cărora au fost arestați.

Andrew și Tristan au făcut, până acum, o mulțime de contestații, însă instanța a decis să rămână în închisoare, chiar dacă avocatul lor spune că oamenii legii nu au venit cu dovezi noi împotriva lor.

„Avem foarte mare încredere în soluțiile de astăzi, pentru că, în esență, parchetul nu a reușit să aducă elemente noi din perspectiva acuzațiilor formulate. Nu s-a adus la cunoștiință nimic nou din perspectiva evoluției anchetei, că s-ar fi descoperit alte fapte în sarcina inculpaților, o chestiune extraordinar de bună pentru apărare. DIICOT-ul a venit numai cu niște chestiuni absolut circumstanțiale, atitudinea lor în starea de arest, ceea ce mi se pare o chestiune absolut nejustificată, neprobată și care nu poate să susțină, în mod obișnuit, o măsură de arestare preventivă în continuare”, a declarat avocatul fraților Tate, marți.

Mai multe articole despre:
tate ancheta proxenetism diicot arest