MENIU

Frații Tate rămân în AREST la domiciliu! Ce se întâmplă cu Georgiana Naghel și Luana Radu

Frații Tate rămân în AREST la domiciliu!

Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, să respingă, ca nefondate, contestaţiile depuse de fraţii Tate, dar şi de către celelalte două persoane din dosar. Astfel, Andrew şi Tristan Tate rămân în arest la domiciliu.

„În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pet. 1 lit. b) Cod procedură penală cu referire la art. 204 Cod procedură penală, respinge, ca nefondate, contestațiile formulate de inculpații TATE III EMORY ANDREW, TATE TRISTIAN, NAGHEL GEORGIANA MANUELA ȘI RADU ALEXANDRA LUANA împotriva încheierii din 19 mai 2023 a judecatorului de drepturi si libertăți din cadrul Tribunalului București- Secția I Penală în dosarul 15488/3/2023.

În baza art. 275 alin. (2) cod procedură penală, obligă pe contestatorii - inculpați TATE III EMORY ANDREW, TATE TRISTIAN, NAGHEL GEORGIANA MANUELA Si RADU ALEXANDRA LUANA la plata sumei de 300 lei, fiecare, cu titlul de cheltuieli judiciare catre stat in contestație. În baza art. 275 alin. (6) Cod procedură penală, onorariul pentru interpret rămâne in sarcina statului si se va plăti din fondul Ministerului Justitiei. DEFINITIVĂ. Pronunțată în camera de consiliu, astăzi, 31 mai 2023”, arată soluția pe scurt.

Pe 1 aprilie, Andrew și Tristan Tate au părăsit arestul Poliţiei Capitalei, după trei luni de arest preventiv. Instanţa a decis atunci ca ei să rămână în arest la domiciliu.

Andrew și Tristan Tate sunt cercetați de la finalul anului 2022, fiind acuzați de construirea unui grup infracțional și trafic de persoane. Șase tinere îi acuză că le-ar fi forțat să producă materiale pornografice, care erau apoi vândute online. Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

Mai multe articole despre:
fratii tate arest contestatie proxenetism dosar