MENIU

Frații Tate au primit noi pachete în închisoare - Milionarii au cerut haine de schimb și produse de îngrijire

Frații Tate au primit noi pachete în închisoare

Frații Tate au primit noi pachete în închisoare. Două persoane s-au dus să îi viziteze în arest și le-au lăsat mai multe sacoșe pline cu provizii. Vă reamintim că milionarii nu au acces la telefoanele lor personale și nici la pixuri sau foi de scris. Cu toate acestea au reușit în ultima perioadă să creeze un circ la sediul DIICOT cu bilețelele pe care au vrut să le dea jurnaliștilor. 

Milionarii au primit provizii, precum apă, haine de schimb și produse de îngrijire, în timp ce se află în arestul Capitalei de aproape 2 luni. Magistrații le-au prelungit arestul preventiv până la sfârșitul lunii februarie, iar la începutul acestei săptămâni au fost din nou chemați la sediul DIICOT pentru percheziții informatice. Procurorii caută în continuare probe în telefoanele și laptopurile confiscate. 

Frații Tate vor rămâne în continuare în arest cel puțin o lună. Ei sunt acuzați de trafic de persoane și viol. Până în prezent au fost identificate şase persoane care au fost exploatate sexual de grupul condus de cei doi britanici.

Campanii anti-Tate în școli - Mesajul lui Andrew din arest: „Cred în valorile tradiționale masculine”

 

Mai multe articole despre:
tate milionari frati trafic persoane arest