MENIU

Fratele lui geamăn de 13 ani a fost înghiţit de ape. Descoperirea şocantă a poliţiştilor din Iaşi

Fratele lui geamăn de 13 ani a fost înghiţit de ape. Descoperirea şocantă a poliţiştilor din Iaşi

Tragedie la Iaşi după ce un puşti de doar 13 ani a murit înecat în Bahlui. Povestea este una de-a dreptul cutremurătoare şi oricine o va afla, va rămâne cu un gust amar. Degeaba au încercat medicii să-l readucă la viaţă, după zeci de minute de resuscitare a fost declarat decesul.

Moarte cumplită pentru un puşti din Iaşi. Sâmbătă după-amiază, un apel la numărul unic de urgenţe 112 avea să anunţe o tragedie. Un copil de 13 ani a murit înecat şi nimeni nu l-a putut salva. Cumplit este că fratele geamăn al puştiului a cerut ajutor.

Practic, gemenii se jucau în faţa unui bloc din Tomeşti, iar la un moment dat, doi copii din vecini le-au propus să meargă pe Bahlui, la bălăceala. Gemenii nu au stat prea mult pe gânduri şi au plecat. Au ajuns aproape de limita dintre Tomeşti şi Holboca, iar unul dintre gemeni a intrat până la genunchi în apă şi la un moment dat a alunecat şi a fost luat de curenţi.

Disperat, fratele acestuia a cerut ajutor. Înainte să anunţe pe altcineva a pus mâna pe telefon şi a cerut ajutor medicilor. La locul indicat au ajuns de îndată pompierii, medicii şi poliţiştii şi au început căutarea puştiului. Fratele acestuia, de pe mal, indica locul în care a fost înghiţit de apă. Nu le-a fost prea uşor pompierilor să-l găsească pe minor pentru că a fost dus câţiva zeci de metri de curenţi. După aproximativ o ora puştiul a fost scos pe mal.

Puştiul a stat aproape o ora sub apă şi cu toate că medicii au depus eforturi supraomeneşti să-l readucă la viaţă, nu au mai putut decât declara decesul. Cei doi fraţi erau luaţi în plasament de către o femeie de 63 de ani. Au plecat la scăldat fără să anunţe pe nimeni, dar nu s-au mai întors împreună.

Sursa: bzi.ro

Mai multe articole despre:
apă gemeni salvator frate geaman