MENIU

FOTO-VIDEO Un tânăr A MURIT și alți trei au fost RĂNIȚI după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp la Rodna, județul Bistrița-Năsăud

Accident grav Rodna, județul Bistrița-Năsăud Foto: IPJ
Accident grav Rodna, județul Bistrița-Năsăud Foto: IPJ
Accident grav Rodna, județul Bistrița-Năsăud Foto: IPJ

Un accident rutier grav s-a produs, sâmbătă noaptea, în localitatea Rodna, județul Bistrița-Năsăud, pe Drumul Național 17 D, în care au fost implicate patru persoane. Un tânăr a murit și alți trei au ajuns la spital.

 

Doi tineri, în vârstă de 19 și 22 de ani, și o tânără de 18 ani au ajuns la spital sâmbătă noapte. Un al patrulea tânăr, în vârstă de 18 ani, și-a pierdut viața, potrivit realitateadebistrita.net.

La locul accidentului produs în jurul orei 22.30 au intervenit un echipaj de pompieri  un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj SAJ, unde au găsit trei victime dintre care trei victime conștiente, cooperante și una prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului în stop cardio respirator. Victima a fost extrasă și predată echipajului medical care a început protocolul de resuscitare, însă în ciuda eforturilor salvatorilor nu a mai putut fi salvată.

„Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier au deschis în cauză un dosar penal cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările urmează să stabilească cu exactitate cauzele și modul de producere a evenimentului rutier”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Mai multe detalii pe realitateadebistrita.net