MENIU

Fotografiile de nuntă care i-au făcut pe miri de ruşine. Ce a surprins fotograful

Doi tineri miri au decis să dea în judecată fotograful de nuntă angajat să surprindă în imagini cea mai frumoasă zi din viaţa lor, după ce au primit o serie de imagini care, consideră cei doi tineri, îi fac de ruşine. 

Steph şi Paul Unwin sunt doi tineri britanici, care s-au căsătorit recent, au avut parte de o surpriză neplăcută atunci când au primit fotografiile de nuntă de la bărbatul pe care îl angajaseră.

Fotograful din Manchester le-a trimis celor doi 1636 de imagini, dintre care 559 erau neclare şi, din păcate pentru cei doi miri, cele clare nu îi aveau în centrul imaginii pe aceştia. Astfel, mireasa apărea în 70 de fotografii, mirele în 11 şi nu mai puţin de 96 de imagini erau consacrate domnişoarelor de onoare. Nici domnişoarele de onoare nu sunt fericite, pentru că fotografiile cu ele se concentrează, obsesiv, pe decolteul, posteriorul sau picioarele lor, fiind puţine fotografii pe care le-ar putea arăta şi altor persoane.

Cei doi tineri, care susţin că părinţii nici nu le apar în fotografiile de la nuntă, au câştigat 601 lire sterline, despăgubiri pe care fotograful va trebui să le plătească. Vezi GALERIA FOTO!

Mai multe articole despre:
nuntă fotografii dezastru fotografii de nuntă