MENIU

FOTO | VIDEO Accident rutier grav în Teleorman, cu un autoturism și o căruță: 2 morți și 6 răniți, între care 4 copii. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Accident în Teleorman
Accident în Teleorman
Accident în Teleorman
Accident în Teleorman

Un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un atelaj hipo s-a produs, miercuri seară, pe DN 65A, în localitatea Putineiu din Teleorman. În urma impactului, doi oameni au murit și șase, între care patru copii, au fost răniți.

Din primele informații, autoturismul a lovit din spate o căruță.

La nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, potrivit ISU Teleorman. 

Echipajele operative au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 6 ambulanțe SMURD și 8 ambulanțe SAJ.

Una dintre persoanele adulte din autoturism prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar cealaltă se afla în stop cardiorespirator, medicii aplicându-i manevre de resuscitare. Din nefericire, și aceasta a decedat.

Celelalte victime, patru copii si doi adulti, din atelajul hipo, sunt conștiente si cooperante, dar au suferi multiple traumatisme. Acestea au fost preluate de echipajele medicale SMURD și SAJ pentru acordarea primului ajutor calificat, fiind transportate la spitalele din Turnu Măgurele și Alexandria.

 

La ora 21:55, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 65A Pitești-Turnu Măgurele, la ieșire din localitatea Putineiu, județul Teleorman, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Mai multe articole despre:
accident rutier teleorman accident putineiu