MENIU

FOTO | Accident în Capitală! Un tânăr a pierdut controlul volanului și a plonjat cu mașina în fântâna arteziană din fața Parlamentului

Un șofer începător a plonjat cu mașina într-o fântână arteziană din Capitală
Un șofer începător a plonjat cu mașina într-o fântână arteziană din Capitală

Un tânăr începător a pierdut controlul volanului și a plonjat cu mașina într-o fântână arteziană, luni seară, în centrul Capitalei.  

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Unirii, în fața Palatului Parlamentului, iar cauza probabilă este neadaptarea vitezei la condițiile meteo. Carosabilul umed, dar și lipsa de experiență l-au făcut pe bărbat să piardă controlul voanului și să ajungă cu mașina într-una dintre fântânile arteziene ce despart cele două sensuri de mers.

Din primele informații, se pare că în autoturism se aflau trei persoane care au scăpat fără nicio zgârietură, însă pagubele materiale sunt însemnate.

Potrivit polițiștilor, mașina ar putea avea daună totală, după ce componente esențiale au fost serios avariate.

Nu este pentru prima dată când autoritățile sunt nevoite să scoată mașinile din fântânile din zonă. La începutul anului, trei mașini au plonjat în aceeași fântână, în decursul unei singure săptămâni.

Persoanele care locuiesc în apropiere dau vina atât pe neatenție, dar și pe viteza excesivă cu care șoferii circulă pe respectivul drum.