MENIU

FOTO Bărbatul dat dispărut, sâmbătă seara, pe Lacul Golovița -Sinoe, a fost GĂSIT. Cum se simte

Bărbat dispărut pe Lacul Golovița -Sinoe
Bărbat dispărut pe Lacul Golovița -Sinoe

A fost alertă în Delta Dunării, după ce un bărbat care se afla la pescuit a dispărut, sâmbătă, în zona Lacului Golovița / Sino. Din fericirea, pescarul a fost găsit, astăzi, după mai multe ore de căutări, relatează realitateadetulcea.net.

 "Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Jurilovca, cu o ambarcațiune, cu pescarul care a apelat la 112  au găsit bărbatul rătăcit în zona Lacului Golovița / Sinoe," anunță Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.

Acesta a fost în zona Lacului Sinoe, în apropiere de Canalul 5, și, din fericire, nu necesită îngrijiri medicale.

ȘTIREA INIȚIALĂ

În urma unui apel 112 s-au deplasat către zona indicată pompierii cu o autospecială de primă comandă și intervenție și o barcă și SVSU Jurilovca cu o ambarcațiune. Forțele de intervenție au plecat în căutare de la Jurilovca și au continuat pe Lacul Golovița și Canalul 5, ce face legătura cu Lacul Sinoe. Zona a fost survolată și de către elicopterul SMURD Constanța.

„Din primele informații, doi pescari au plecat cu bărcile, iar după ce au terminat de pescuit unul a plecat înainte, urmat să fie ajuns de celălalt. Urmând traseul prestabilit cel de doilea nu a mai reușit să-l găsească pe cel plecat înainte și nici barca acestuia,” transmite ISU Tulcea.

Operațiunile de căutare au fost oprite la lăsarea întunericului, urmând să fie reluate astăzi.