MENIU

FOTO Sute de adepți QAnon au așteptat "apariția" fostului președinte Kennedy, asasinat în 1963, pentru a-l reînvesti pe Trump

Susținători QAnon la Dallas (captura video)

Imagini uluitoare suprinse în Dallas. Sute de susținători ai grupării conspiraționiste QAnon, s-au adunat, miercuri, în stradă, așteptând ca fostul președinte John F. Kennedy, asasinat în 1963, chiar în Dallas, însoțit de fiul său, mort din 1999, să "apară" și să anunțe că Donald Trump va fi reînvestit ca președinte. Susținătorii QAnon au fost dezamăgiți că "profeția” nu s-a împlinit, dar nu și-au pierdut speranța. 

Data și locul nu sunt întâmplătoare: pe 4 noiembrie 2020 s-a încheiat votul la alegerile prezidențiale din SUA, pierdute de Donald Trump, iar Piata Dealey, locul unde s-au adunat susținătorii QAnon, a fost scena asasinării lui John F. Kennedy, în 22 noiembrie 1963.. 

Potrivit noii conspirații, fostul președinte și fiul său, JFK Jr. decedat și el în 1999, într-un accident de avion,  ar fi urmat să apară, miercuri, pentru a anunța reînvestirea în funcție a lui Donald Trump și că JFK Jr. urma să-i devină vicepreședinte.

Susținătorii lui Trump au emis constant scenarii privind revenirea la putere a idolului lor, după ce alegerile "au fost fraudate". Instigați chiar de Trump, militanții Qanon au pus la cale unul dintre cele mai violente incidente din istoria recentă a Statelor Unite, asaltul asupra Capitolului Statelor Unite, din 6 ianuarie 2021.

 

Mai multe articole despre:
QAnon Kennedy trump Qanon conposratia