MENIU

FOTO&VIDEO | Coliziune MORTALĂ pe calea ferată în Germania: ZECI de victime - Nu se știe numărul real. Un prim DECES confirmat

Tragedie feroviară în Germania - Mai multe victime. Un prim deces confirmat

Tragedie feroviară în Germania! Autoritățile au anunțat zeci de victime după ciocnirea unor trenuri regionale de pasageri lângă Munchen.

Cel puțin o persoană a murit și alte zeci de persoane sunt rănite, potrivit bilanțului provizoriu anunțat de autorități.  
Accidentul s-a produs la Schäftlarn, la sud-vest de capitala Bavariei - Munchen. 

Cele două trenuri regionale s-au ciocnit în jurul orei 16.40, ora locală, în zona stației Ebenhausen-Schäftlarn.

Cel puțin 14 persoane au nevoie de îngrijire medicală, scrie Deutsche Welle, în timp ce DailyStar avansează un număr de 40 de răniți. La fața locului au sosit mai multe ambulanțe cu echipaje de intervenție.

Cauza este încă complet neclară. Ancheta este în desfășurare iar cauza accidentului încă nu se cunoaște, a spus purtătorul de cuvânt al poliției din Munchen.

De asemenea, încă nu a fost identificată persoana decedată, potrivit primelor informații, scrie faz.net.

Compania feroviară germana DB a anunțat că ruta a fost închisă și a pus la dispoziție serviciul de  autobuz pentru înlocuirea călătoriei cu trenul.

În vara anului trecut a fost evitată o altă coliziune tragică aproape de locul unde s-a produs luni seară accidentul. Doar oprirea de urgență a făcut ca cele două trenuri care circulau din sensuri opuse să nu se ciocnească.

Sursă Foto: DailyStar.co.uk/Faz.net