MENIU

FOTO + VIDEO Accident teribil în județul Constanța, o tânără a murit, alți doi tineri sunt în stare gravă

accident cta 3
accident cta 3
accident cta 3

Accident grav pe DN22 Constanța- Tulcea, la limita dintre județe, între două autoturisme. O femeie a murit, iar alte 2 persoane au fost transportate, în stare gravă, la spital, cu un elicopter SMURD.

Victimele sunt două tinere în vârstă de 24 și 25 de ani și un tânăr de 24 de ani. Pentru una dintre tinere nu s-a mai putut face nimic, ea fiind declarată decedată chiar la locul accidentului, potrivit Realitatea Plus. 

,,Din primele cercetări efectuate de polițiști, rezulta faptul ca , in seara zilei de 11 iunie a.c., o femeie de 24 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DN22-E87( limită cu județul Constanta) nu a adaptat viteza condițiilor de drum ( carosabil umed), a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un auto condus de un bărbat de 24 de ani, din Tulcea. În urma accidentului au rezultat rănirea conducatorilor auto si decesul unei tinere de 25 de ani, din Tulcea, pasager în primul auto. Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor cauzelor producerii accidentului," a comunicat IPJ Tulcea.

Detalii pe Realitatea de Constanța.

Mai multe articole despre:
accident mortal deces constanta tulcea