MENIU

FOTO Accident rutier în județul Gorj: Şoferul vinovat de producerea accidentului de la Câmpu Mare a decedat la spital

Accident rutier în județul Gorj: un MORT și doi răniți grav după o ciocnire frontală Foto: ImpactinGorj.ro
Accident rutier în județul Gorj: un MORT și doi răniți grav după o ciocnire frontală Foto: ImpactinGorj.ro

Şoferul vinovat de producerea accidentului de pe DN 67, de pe raza localităţii Scoarţa, satul Câmpu Mare, în urma căruia un bărbat de 35 de ani a decedat şi o tânără a fost rănită, a murit la spital, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

UPDATE

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în timp ce un tânăr de 22 de ani, din Târgu Jiu, conducea un autoturism, din direcţia Târgu Jiu către Vâlcea, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Târgu Cărbuneşti.

„În urma impactului dintre cele două autovehicule a rezultat decesul celor doi şoferi şi accidentarea unei tinere de 19 ani, din comuna Scoarţa, care se afla în primul autoturism. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală şi ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii IPJ Gorj.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, Florin Chisim, a declarat la scurt timp după producerea accidentului că la faţa locului au intervenit două autospeciale pentru descarcerare şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Târgu-Jiu, precum şi două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj.

Știrea inițială

Accidentul a avut loc pe raza localităţii Scoarţa, satul Câmpu Mare, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

 La faţa locului au intervenit două autospeciale pentru descarcerare şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Târgu-Jiu, precum şi două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj.

„În urmă cu puţin timp am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un grav accident de circulaţie produs pe raza localităţii Scoarţa, satul Câmpu Mare, în care au fost implicate două autovehicule. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum şi două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj, care au constatat că, în urma impactului, Dintre cele trei persoane accidentate, „una nu prezenta semne vitale. În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenţie, medicul sosit la faţa locului a declarat decesul. Celelalte două victime au suferit leziuni multiple şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Târgu Jiu”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Foto: ImpactinGorj.ro