MENIU

Azi, la "Jocuri de Putere": Totul despre scandalul Udrea, dar şi despre jaful din Infrastructură

Parlamentul face scut în jurul Elenei Udrea. Totul despre scandalul Udrea - pe cine a ameninţat Elena Udrea că denunţă la Parchet? a recunoscut sau nu mita? -, în seara aceasta, de la ora 21.00, la "Jocuri de Putere". Iar de la ora 22.15, Rareş Bogdan şi invitaţii săi prezintă documente exclusive despre proiectul autostrăzii SiBiu - Orăştie.

În această seară, de la ora 21.00, afli de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi care este semnalul secret transmis de Elena Udrea de la tribuna Parlamentului, cum va modifica jocurile de putere o posibilă nouă arestare a sa, pe cine a ameninţat fostul ministru cu denunţ în cadrul audierii sale în Comisia Juridică şi ce este adevărat din teoria ca ar fi recunoscut că a luat mită.

Iar de la ora 22.15 fostul ministru al Lucrărilor Publice Nicolae Noica revine la „Jocuri de Putere” şi continuă să demonteze minciunile electorale din jurul autostrăzii Orăştie-Sibiu. Vei fi martorul unor noi dezvăluiri despre cum s-a furat cu acte în România din puşculiţa cetăţenilor şi vei afla de ce pierdem zeci de milioane de euro deoarece premierul a forţat inaugurarea unei autostrăzi prost executate.

NU RATA capetele de acuzare pe numele grupului infracţional organizat de la CNADNR!

NU RATA documente INCENDIARE despre jaful din Infrastructură!

În această seară la „Jocuri de Putere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV, Realitatea FM şi Realitatea.NET!