MENIU

Fost şef ANAF către Orlando Teodorovici: Dincolo de o limita, habarnismul este prostie pură

Gelu Diaconu, fost şef al ANAF, îii transmite u mesaj dur ministrului Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici: Dincolo de o limita, habarnismul este prostie pură. Diaconu a răbufnit după ce a aflat că Teodorovici a promis, în direct, rezolvarea unei probleme legate de un fost sediu al trustului Antena Group, afirmând că ar fi vorba de o greşeală a ANAF ce trebuie reparată.   

Luni seară, în direct la Antena 3, Eugen Teodorovici a anunțat că a cerut ANAF să prezinte, până marţi, o analiza „foarte detaliată” privind fostul sediul confiscat al Antena Group, potrivit comisarul.ro.

Demersul său a pornit de la sesizare făcută chiar de Antena 3, care a reclamat ca un "abuz" anunţul că ANAF intenţionează să scoată la licitaţie terenul din jurul blocului turn. 

Eugen Teodorovici a atacat dur conducerea ANAF. „Când ANAF-ul face lucruri de capul lui trebuie să dăm explicaţii. ANAF văd că se ocupă de nunţi, de botezuri," a comentat, ironic, şeful Finanţelor.

Comentariile lui Orlando Teodorovici au stârnit mânia fostului şef ANAF Gelu Diaconu, mai ales că a fost vizat direct de criticile actualului ministru al Finanţelor.

"Pune mâna pe carte, penibilule! Ai devenit un adevărat pericol pentru ţara asta şi aşa oropsită cu un guvern de tot râsul!" îi transmite Diaconu lui Teodorovici. 

"Ipochimenul mă ameninţă cu imputaţii de milioane de euro (sic!) pentru că, împreuna cu adevăraţi specialisti din ANAF, am aplicat IMPECABIL legea!"

Diaconu susţine că întreaga procedură a fost perfect legală, iar la final îi aminteşte lui Eugen Orlando Teodorovici că "dincolo de o limită, habarnismul este prostie pură. Limita pe care Orlando a depăsit-o consecvent, ajungând la propriu de râsul angajaţilor Ministerului Finanţelor şi ai ANAF".

Mai multe detalii puteti citi aici

 

Mai multe articole despre:
ANAF