MENIU

Fost președinte rus, amenințări TERIFIANTE către liderii occidentali: „Călăreții Apocalipsei sunt pe drum”. Vestul Ucrainei, în vizor

Dmitri Medvedev, vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei

Fostul președinte rus, Dmitri Medvedev (56 de ani), care ocupă în prezent funcția de vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a transmis un nou avertisment către liderii occidentali, într-un mesaj referitor la războiul din Ucraina. „Călăreții Apocalipsei sunt pe drum”, a scris el, potrivit ziarului spaniol 20minutos, citat de Rador.

Medvedev spune că Moscova va ataca orașe din vestul țării conduse de Volodimir Zelenski, dacă Ucraina va folosi rachetele furnizate de SUA pentru a ataca Rusia.

Declarația sa vine la nicio săptămână de la un mesaj extrem de controversat postat pe Telegram, în care fostul număr 1 de la Kremlin vorbea despre "ură" și "dispariție" și care ar avea drept țintă Occidentul și Ucraina. Postarea respectivă a înregistrat în numai câteva ore nu mai puțin de 182.000 de vizualizări. 

 "Oamenii mă întreabă adesea de ce postările mele de pe Telegram sunt atât de dure. Răspunsul este pentru că îi urăsc. Ei sunt niște ticăloși și niște nenorociți. Ei vor moarte pentru noi, pentru ruși. Și atâta timp cât trăiesc, voi face orice pentru a-i face să dispară", afirma Medvedev, în postarea citată. 

Reamintim că Dmitri Medvedev a fost președintele Rusiei în perioada 2008 – 2012, cu sprijinul lui Vladimir Putin care ocupa atunci poziția de premier.