MENIU

Fost ofițer "Doi și un sfert", audiat timp de 8 ore la DIICOT! Cum s-au apărat în fața superiorilor polițiștii acuzați că i-au sprijinit pe frații Tate

Frații Tate / INQUAM/Sabin Cirstoveanu

Bogdan Stancu, fost ofiter MAI, cel care a stat zi de zi cu milionarii britanici, a stat de vorbă cu procurorii. Anchetatorii au căutat noi probe în telefonul lui. Potrivit surselor Realitatea PLUS, nu s-au mai făcut audieri de mai bine de trei săptămâni, ceea ce înseamnă că cele mai importante dovezi ar putea exista chiar în aceste dispozitive informatice. Mai multe persoane au fost chemate, vineri, la DIICOT pentru percheziția informatică. Pe de altă parte, mai mulți polițiști de la Voluntari au fost nevoiți să explice în fața superiorilor de ce au fost ascunse toate reclamațiile depuse atât pe numele fraților Andrew și Tristan Tate, cât și pe numele Georgianei Naghel și al fostei polițiste Luana Radu. 

Omul cheie al fraților Tate, fost ofițer "Doi si-un sfert", a fost audiat timp de opt ore de procurorii DIICOT. Bogdan Stancu este cel care a stat zi de zi cu frații Tate și știe cum acețtia își derulau activitățile ilicite.

Au fost duși la sediul DIICOT și fosta iubită a lui Andrew Tate, Georgiana Naghel, dar și cunoscutul patron de videochat, Vlad Obu, care au dat declarații în fața procurorilor.

La ieșirea de la audieri, Bogdan Stancu și Georgiana Naghel nu au oferit nicio explicație jurnaliștilor.

Mai mulți polițiști de la Voluntari au fost nevoiți să explice în fața superiorilor de ce au fost ascunse toate reclamațiile depuse atât pe numele fraților Andrew și Tristan Tate, cât și pe numele Georgianei Naghel și a fostei polițiste Luana Radu. Plângeri ce au fost depuse de către una dintre femeile care au reușit să fugă din imobilul în care era studioul de videochat.

Ancheta internă a fost declanșată după ce, la dosarul procurorilor DIICOT care îi cercetează pe cei patru pentru trafic de persoane, au apărut indicii legate de faptul că aceștia ar fi fost protejați de unii dintre polițiști. Aceștia ar fi încercat să o facă pe una dintre victime să renunțe la acuzațiile împotriva fostei polițiste, Luana Radu.

Citește și Polițiștii suspectați că i-au ajutat pe frații Tate, sub lupa anchetatorilor. Cum au fost îngropate reclamațiile unei victime împotriva rețelei de videochat