MENIU

Gelu Trandafir: CNA este o instituţie falită

Gelu Trandafir

Fost membru al CNA Gelu Trandafir critică, într-un interviu acordat Ziare.com, activitatea actuală a instituţiei şi pe preşedinta Laura Georgescu.

Demisia Laurei Georgescu din fruntea CNA ar ridica putin din presiune, dar nu ar rezolva problema acestei institutii, care este falita. In aceasta componenta, pentru CNA nu exista solutie, afirma fostul membru in CNA, Gelu Trandafir.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Gelu Trandafir a aratat ca derapajul major al audiovizualului a inceput in 2009 si a fost legat de aparitia primelor inculpari importante.

Gelu Trandafir crede că instituţia nu poate faţă derapajelor din audio-visual deoarece "leadershipil este foarte prost".

"Eu am apucat sa lucrez 6 luni in CNA cu Ralu Filip. Veneam de pe pozitii adverse, scrisesem despre el si in EVZ, si la BBC destul de dur. Dar era un om dedicat muncii 100% si stia sa mentina un echilibru dincolo de partizanatele politice ale fiecaruia. Avea curaj. Apoi, CNA a fost croit de Ralu Filip, dupa profilul lui, o institutie foarte implicata in multe domenii cu puteri foarte mari presedintelui institutiei. Hainele croite pentru Ralu au fost imbracate de oameni care nu aveau acelasi curaj, aceeasi dorinta de implicare. Le erau prea mari. Aratau in ele ca Mutulica din Alba ca Zapada", a spus Gelu Trandafir.

În opinia lui Gelu Trandafir, CNA este acum "o institutie falita".

"In acest an electoral, nu cred ca CNA mai poate functiona. In institutie e o atmosfera teribila. Sunt functionari care au spus public unele lucruri. Sunt si mai multi care impartasesc in privat ingrijorari cu mult mai mari decat cele dezvaluite. Mi le-au spus inca din iarna. Oamenii se tem", a mai spus fostul membru CNA.

Citeşte interviul pe Ziare.com

Mai multe articole despre:
CNA Laura Georgescu gelu trandafir audiovisual